ASB Consultoria

Plans i programes formatius a mida
Cursos estàndar i a mida
Tràmits i justificacions de subvencions
Atenció psicològica a mida
Coaching per a empreses i particulars 

Castellano
Català.

 

Travessera de Gràcia, 248 Entlo. 4º, 08025 Barcelona
Telèfon: 93.208.03.18 Fax: 93.208.06.49 E-mail: asalat@copc.es
SOBRE NOSALTRES
SOBRE NOSALTRES

Assumpció Salat i Bertran. Direcció.

Llicenciada en psicologia i Diplomada en Professorat d´Ensenyança Primària.

Va començar  en el camp de la formació i  consultoria l’any 1989 i des de llavors  ha treballat  en múltiples empreses i organitzacions públiques. Ha desenvolupat  un treball pioner introduint la reflexió sobre l´Essència humana i les seves potencialitats com a instrument de qualitat i excel·lència dins de  les organitzacions.

Mar Serra. Formadora.

Llicenciada en Psicologia a la UB i en Art Dramàtic a l’Institut del teatre de BCN. Des del 2004 treballa com Formadora d’habilitats personals per a l’empresa privada i per a l’Administració pública. Especialitzada en la gestió de l’estrès, Oratòria, Coaching i la Intel•ligència emocional. Escriu, dirigeix i actua en esdeveniments d’empresa (formació dramatitzada). ”L’objectiu de tota formació és compartir informació de saviesa que ajudi al ser humà a evolucionar la seva consciència“.

M.Carmen Vázquez. Terapeuta Gestáltica.

Formada a l'Institut Gestalt de Barcelona. Practitioner en PNL. Formada en Psicoterapia Integrativa en el Programa SAT amb Claudio Naranjo. Actualment s’està formant en constel·lacions familiars. Formada en Reiki i reflexologia podal.

Sheila Clancy. Diafroterapeuta.

Diplomada en Diafreoteràpia (Mallorca, 1993) basat en els descobriments de F.Mezieres sobre la funció muscular.
Diplomada en On-Site-Chair-Massage (Bristol, Anglaterra, 1994). Stress Management Coach. Experiència en la biomecànica de la postura i en com les emocions i els pensaments es manifesten en el cos.

Paquita Marsal. Terapeuta.

Diplomada en Professorat d'Ensenyança Primària. Mestra de Reiki Usui i Terapeuta de Rainbow Reiki . Facilitadora acreditada d’Hemi-Sync® del Institute Monroe. Facilitadora de grups d’autoajuda i acompanyament al dol.