ASB Consultoria

Plans i programes formatius a mida
Cursos estàndar i a mida
Tramits i justificacions de subvencions
Atenció psicològica a mida
Coaching per a empreses i particulars 

Castellano
Català.

 

Travessera de Gràcia, 248 Entlo. 4º, 08025 Barcelona
Telèfon: 93.208.03.18 Fax: 93.208.06.49 E-mail: asalat@copc.es
SOBRE NOSALTRES
SOBRE NOSALTRES

“Desenvolupar  la consciència sobre qui som i com funcionem a nivell mental i emocional es la clau de la eficàcia i l´ eficiència a les  nostres vides, com a conseqüència el nostre treball  s’orienta al desenvolupament  dels equips humans dins  de les organitzacions, posant  a  la seva disposició espais de reflexió que possibiliten mirades singulars i profundes sobre els mapes fins ara utilitzats,  per descriure i conduir la vida personal i professional”. (ASB Consultoria).

Imagina a una persona que no coneix els avions i puja a un. Quan la nau desenganxa, aquest individu cau presa del pànic: “com ens aguantem ? Què passarà si l’avió pesa massa? L'aire no pesa, i l'avió està fet d’acer!” Enfonsat en les seves percepcions, el passatger perd el control i queda atrapat en una experiència que pot resultar desastrosa.

En la cabina, el pilot se sent més relaxat perquè va ser entrenat per a volar: coneix la nau i els controls que manipula. No hi ha raó per a sentir pànic, encara que la por davant  d’una falla mecànica sempre està present. De sobrevenir un desastre, estaria fora del seu control.

Ara pensa en el dissenyador d'avions, qui pot construir qualsevol nau amb base en principis aerodinàmics. Ell té mes control que el pilot perquè, si contínua experimentant, pot concebre un avió que mai s’estavelli (potser una planejadora amb ales que no permetin el descens sense importar l’angle del vol).

Aquesta progressió de passatger a dissenyador simbolitza el desenvolupament de la consciència.
D. Chopra. Autor: “El llibre dels secrets”.

La base principal en la qual es troben situats tots els nostres consultors és el compromís amb el seu desenvolupament personal i professional. Tot l´equip creiem i sentim que la qualitat del nostre treball exterior es situa en la continua millora de la nostra qualitat humana interior, en definitiva el desenvolupament de la nostra autoconsciència.