ASB Consultoria

Plans i programes formatius a mida
Cursos estàndar i a mida
Tràmits i justificacions de subvencions
Atenciˇ psicològica a mida
Coaching per a empreses i particulars

Català.
Castellano

 

Travessera de GrÓcia, 248 Entlo. 4║, 08025 Barcelona
Telèfon: 93.208.03.18 Fax: 93.208.06.49 E-mail: asalat@copc.es
ASB CONSULTORIA
ASB CONSULTORIA

ASB Consultoria neix com empresa dedicada a la consultoria i a la formació  humana l’any 2000. Assumpció Salat i Bertran  com a directora i fundadora  va començar  en el camp de la formació i la  consultoria l´any 1989.

ASB Consultoria  és una empresa formada per un  equip de professionals que oferim els nostres serveis tant a empreses como a particulars.

L´any 2007, neix ÀGAPE SOLUCIONS FORMATIVES INTEGRALS S.L., l´empresa és fruit de l´evolució d´un treball iniciat l’any 2000, sota el nom d´ASB Consultoria.

“Difícilment tindrem organitzacions de qualitat si abans no tenim persones de qualitat”. S. Covey. Autor de: “Els set hàbits de la gent altament efectiva”.

“A l’home se li pot prendre tot, excepte una cosa: l’ultima de les llibertats humanes -l’elecció de l'actitud personal davant  de les circumstàncies per a decidir el seu propi camí-”. V. Frankl. Autor: “L'home a la recerca del sentit”. 

“Cap cosa o persona que no siguis tu té el poder de fer-te feliç o desgraciat”. Anthony de Mello. Autor: “Una crida a l'Amor”.