ASB Consultoria

Plans i programes formatius a mida
Cursos estàndar i a mida
Tràmits i justificacions de subvencions
Atenció psicològica a mida
Coaching per a empreses i particulars 

Català.
Castellano

 

Travessera de Gràcia, 248 Entlo. 4º, 08025 Barcelona
Telèfon: 93.208.03.18 Fax: 93.208.06.49 E-mail: asalat@copc.es
COACHING
ATENCIÓ PSICOLÓGICA I COACHING

En tenir una formació i orientació clarament enfocada al desenvolupament humà, a la nostra consultoria, oferim aquest tipus de serveis tant a particulars como a empreses.

El Coaching és un procés de formació individual en el que s’entrenen i es desenvolupen  les aptituds, talents i potencialitats de les persones que passen per aquest procés. Consisteix en ajudar a les persones a trobar per si mateixes les respostes, a descobrir dins de si mateixos el seu potencial, el seu camí de vida, ja sigui en les seves  relacions personals, en els negocis, en el treball, etc.

El coaching: La figura clau del procés és el consultor (coach), qui es reuneix periòdicament amb cada treballador o persona individual. El coach ha de ser un professional, que té experiència demostrada en temes de direcció i ha participat en processos de formació.

Assumpció Salat i Bertran té una demostrada experiència en aquest camp, ha assistit i treballat amb l’equip directiu d´una multinacional, i també amb altre personal de diferents empreses i organitzacions espanyoles.